Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Finlandssvensk service

Först vill jag tacka DNA för bra svensk service i telefon de gånger jag har behövt det.
Skriver nu på denna sida eftersom jag inte hittade någon allmän feedback-sida, skulle då ha skrivit på finska för att det säkert gick fram.
Idag besökte jag DNA-butiken i Hansa, Åbo ungefär kl. 11, min telefon ville inte samarbeta så jag behövde lite hjälp. Manspersonen som SKULLE hjälpa mej kunde inte förstås svenska, jag pratar bra finska men har "telefonen med svensk text". Huawei-telefon som alla borde känna idag. Jag bad honom ändra språket i telefonen till finska, det kunde han inte???? På bordet fanns en skylt "myyntipäällikkö",namnet minns jag tyvärr inte.
Borde inte en person i kundtjänst hos DNA så gott som alla telefoner? eller ville han inta.
Om så att han inte ville finns det väl personal att anställa idag och kunde han inte så borde han väl lämna sitt jobb.
Han bad mig gå till Gigantti där jag köpte telefonen ung för 3år sedan, åkte till Gigantti där den unga mannen, som inte kunde svenska, kunde i alla fall ändra telefonspråket till finska och jag fick mitt ärende skött.
Vill nu ge en känga till servicen vid DNA Hansa och hoppas att er service inte går i samma spår.

Kommentarer

 • Hej Ulla,

  tack för din feedback. Jag beklagar stort att du har varit missnöjd med servicen. Jag har nu vidarebefordrat feedbacken till rätt instans.

  Mvh.,
 • 5g till Jeppo,när blir det?
 • 5g till Nykarleby,när? Vi är på efterkälken vid uppgraddringar!
 • Hej Peter,

  ännu har vi inte information om 5G till Nykarleby (eller Jeppo). Ingen DNA 5G är just nu åtminstone under konstruktion i Nykarleby. 5G byggs dock helatiden i snabb takt i landet, så vi får hoppas på att DNA 5G även skulle nå Nykarleby, men i dagsläget kan vi tyvärr ej ge löften eller löften om ev. tidpunkt. Ditt önskemål om 5G till Nykarleby har hursomhelst vidarebefordrats nu, att det finns efterfrågan, så tack för din förfrågan.
  DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.