Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Gällande priser på Färöarna?

Jag fick nyligen ett brev från DNA med info om att priserna ändras fr.o.m. 15.2. för mitt Perus-abonnemang. Jag är på Färöarna för tiden, och vill därför gärna veta vilka priser som gäller här. På svenska hittade jag info om användingspriser inrikes, och så stod det "Användning utomlands: prisuppgifterna finns på adressen dna.fi". Tack för den, ja. Efter mycket letande hittade jag någonting på finska (förstår inte finska så bra, tyvärr) men det enda som stod var EU-priserna och att Island, Norge och Lichtenstein var med i de priser. Men hur är det med Färöarna? De är ju inte med i EU. I övrigt skulle mera och bättre info på svenska på hemsidan här ha stort inflytande på om jag fortsätter att vara kund hos er, eftersom det är så svårt att hitta svar om inte man kan finska.

Kommentarer

  • Hej Christa!

    Priserna på Färöarna finns på www.dna.fi/ulkomailla och i fältet "Maa jossa käytän" skriver du in Färsaaret. Samtal på Färöarna och till Finland kostar 0,967e/min, textmeddelanden till Finland 0,285e/st, mottagna samtal 0,559e/min och för mobil dataöverföring debiteras 0,558e/Mb.

    Jag vidarebefordrar ditt utvecklingsförslag om information på svenska på våra www-sidor. Finns det ytterligare frågor är du välkommen att kontakta DNA:s kundtjänst eller ställa allmänna frågor på detta forum.

    DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.