Hjälp med att installera FREEDOM VPN

Jag hade tidigare en DNA säkerhetsprogramvara som innehöll också FREEDOM VPN fr F-secure; nu hittar jag inte installationsanvisningar för den.
Kan ni hjälpa; nytt abonnemang sen igår.
astrid

Kommentarer

• Om du beställt en Digiturva-tjänst, så hittar du dess installationsanvisningar här:
    tuki-tietoturva/asennusohjeet

Om du en separat Freedom-beställning, så hittar du instruktionerna här:
    tuki-tietoturva/freedome-vpn

Om du behöver mer support, så kan du kontakta vår kundtjänst på 044 144 044, vardagar kl. 8-18.