Hur göra för att få fakturona som E-fakturor till bankkontot?

Hej,

Hur kan jag försäkra mig om att mina nästa fakturor från er kommer som e-fakturor?

MvH,

MM

Kommentarer

• Hej MM!

E-fakturabeställningen gör du i din egen nätbank. I en del nätbanker får du i samband med betalningen av fakturan ett meddelande om att företagets fakturor går att få som e-faktura i fortsättningen, och där kan du helt enkelt klicka i det alternativet. Gör du e-fakturaavtalet skilt behöver du den senaste fakturans referensnummer.

Eftersom DNA Welho har flera olika typer av tjänster, var också noga med att välja det alternativ som passar in för dina tjänster. Fakturerare är DNA Ab (eller DNA Ab/Welho för fast bredband och TV-tjänster). Faktureringsgrunden väljer du enligt följande:

ÄLY, VEPPI ABONN./AVTALAD BETALTID (för mobiltelefon- och mobila bredbandsanslutningar ur produktfamiljerna Äly och Veppi, och s.k. maksuaikasopimus)
    FAKTURA/MOBILTELEFONTJÄNSTER (för övriga mobiltelefonabonnemang och mobila bredbandsanslutningar och s.k. luottomaksusopimus)
    LASKU/WELHO (fast bredband, TV-tjänster)
    LASKU/KIINTEÄN VERKON ASIAKKAAT (fast telefoni)

Om du är osäker på vilken typ av abonnemang du har kan du kontrollera det på din faktura, i Minun palveluni eller genom att kontakta kundtjänsten.