Hur länge tar det innan sim-kortet börjar fungera

Jag var och köpte ett nytt sim-kort igår, pga att min telefon blivit stulen, hur länge tar det innan det går att börja ringa och skicka meddelanden? Jag har angett min pin-kod och det står DNA som operatör uppe i hörnet. Men varken nätet eller att ringa och skicka meddelanden fungerar.

Kommentarer

• Hej Jennifer,

vänligen stäng av din telefon och starta om den på nytt. Om nya SIM kortet ej fungerar efter detta, kanske ditt SIM kort kräver aktivering? Kontakta i så fall DNA Kundtjänst 044 144 044 för mera information.