Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur logga in?

Ni har gjort det väldigt svårt att snabbt och enkelt logga in på sitt DNA-Welho-konto. Vänligen gör det lättare att direkt gå till kontot för e-post. Hur når jag min e-post snabbt och enkelt?

Kommentarer

 • Hej Peter!

  Överst till höger på dna.fi-ingångssidan (bredvid språkvalen) finns en "Kirjaudu sisään"-länk. Genom att klicka på den och välja Webmail kommer du direkt till inloggningssidan för e-posten.

 • Hej Emma, tack för responsen. Tyvärr förblir det krångligt med Welho-DNA, både när man vill logga in, besöker era affärer i Helsingfors eller ringer för att få hjälp. Bara finska överallt, rena tvångsfinskan. Det förblir ofattbart varför DNA inte ens låter kunderna logga in på svenska. Rent tekniskt är det urenkelt.
  Har DNA ett attitydproblem eller är DNA tekniskt efterblivet?
  Peter

 • På telefon, mejl och här på supportforumet går det alltid att få betjäning på svenska. Tyvärr har vi inte för närvande möjlighet att upprätthålla parallella självbetjäningstjänster, men våra svenska nätsidor utvecklas kontinuerligt.

 • Hej
  Tänkte tanka sonens prepaid abonnemang men varför finns det inga instruktioner på svenska?
  Är vi svenskspråkiga inte välkomna som kunder hos er?
  Sidan har bara finsk och engelsk information

 • Hej Matti!

  Vi välkomnar alla kunder oberoende av språk, och betjänar gärna på svenska på telefon, mejl och här på forumet. Tills vidare finns laddningssidan tyvärr inte på svenska. Om det är något skilt du funderar på, fråga så förklarar vi.

 • Vilken dubbelmoral! Responsen dna-welho ger på svenska låter som den ryska attityden: man förnekar problemen och låtsas att allt är bra. Fast ingenting fungerar på svenska, inte när man ska logga in, inte när det handlar om kundens egen självbetjäning på webben och allra minst kundbetjäningen. Det är världens enklaste sak att tekniskt fixa svenskan på nätet. Hindret heter fennomanin, isoleringen och översitteriet som leder Finland i fördärvet. Dna-welho lotsar Finland in i famnen på Ryssland som också vill dumpa svenskan.

 • Jag menar inte alls att dagens situation är den ideala; vi skulle gärna erbjuda samma service på svenska som på finska. Då det tyvärr inte är möjligt i dagens läge får vi göra det bästa av situationen och hjälpa till på de sätt vi kan.

 • Struntprat att det inte skulle möjligt! Allting handlar om vilja. År 2015 kan det inte vara omöjligt att få en sida översatt till svenska bara man vill. Hur är det möjligt att ni då ni kan översätta till engelska utan problem?

 • Vi utvecklar våra tjänster kontinuerligt; även språkversionerna. Det här forumet lanserades till exempel för att även på svenska kunna erbjuda information om våra produkter och tjänster, och öppna för en kommunikation med kunderna om vilken information som behövs. Jag har förmedlat din feedback vidare till högre ort.

 • Tack. Och Emma, ta det inte som personlig kritik! Det är inte dig det är fel på utan kritiken är riktad till företaget. Du sköter ditt jobb exemplariskt. Fortsätt så!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.