Hur man skapar ett DNA Tunnus för att logga in till DNA:s självbetjäningsportal

Via DNA:s självbetjäningsportal "Minun Palveluni" can du t.ex. kontrollera och ändra dina tjänster, kontrollera dina fakturor (och samtalsspecifikationer) och kostnadsfritt hämta din PUK-kod (abonnemang och registrerade Prepaid-kort).

Du skapar en DNA Tunnus (användarnamn) här: https://minunpalveluni.dna.fi.

Klicka på "Luo DNA tunnus" för att registrera dig. Efter detta ombeds du att identifiera dig med dina nätbankskoder/Mobil-ID. I nästa steg fyller du i din e-post, och definierar ditt lösenord (8-40 tecken och minst en liten bokstav, en stor bokstav samt ett nummer/specialtecken).

Klicka sedan på "Valmis". Öppna sedan epost-meddelandet som skickats till din e-postadress och klicka på aktiveringslänken. Bekräfta dina uppgifter och klicka på "Jatka" och sedan på "Vahvista". Din inloggning är klar.

Du kan nu gå tillbaka till inloggingssidan https://minunpalveluni.dna.fi och logga in med din e-post (DNA Tunnus) och ditt lösenord.