Installation av DNA Digiturva på dator för första gången

Installering av DNA Digiturva (DNA Turvapaketti) för första gången

Före du påbörjar installationen, kontrollera följande saker:

1. Datorns operativsystem (ex. Windows) är fullt uppdaterat
  2. Du har avinstallerat det gamla anti-virusprogrammet
  3. Du är inloggad som administratör
  4. Du har skapat en DNA Tunnus (ID)
  5. Du har en fungerade internetanslutning.

Gör så här:
Efter att du beställt DNA Digiturva, så får du ett epost-meddelande med en direktlänk för att fortsätta installationen.

Epost-meddelandet:

Klicka på Lataa DNA Turvapaketti. Installationssidan öppnas nu i din webbläsare.

Klicka på Lataa Windows PC -laitteelle.

Internet explorer:

Mozilla Firefox:
  1.  Spara filen
  2. Öppna nedladdningsmappen genom att trycka på pilen i övre högra hörnet
  3. Öppna filen som heter DNATurvapaketti.exe

Installationen påböjar.

Om din dator frågar om den kan göra installationen, välj Ja.

Fortsätt installationen genom att välja Jatka.

Välj "Hyväksy ja jatka"

Installationen av DNA Turvapaketti slutförs.

Nu är installationen klar och din dator är skyddad.