inställning av multi.fi epost med dna mokkula

huru ställer jag in multi .fi e-post med dna mokkula. Jag kan ta emot epost men inte skicka

Kommentarer

• Hej Siv!

I DNA:s nätverk kan du använda följande inställningar för utgående e-post:

SMTP-server: smtp.dnainternet.net
    Port: 25 (okrypterad)
    SSL-krypterad port: 465
    TLS-krypterad port: 587

Inställningarna ställer du in i ditt e-postprogram (t.ex. Outlook). Du kan välja endera av portarna som nämns ovan, välj bara motsvarande kryptering. Om du väljer någon av de sistnämnda bör du också skriva in inloggningsuppgifterna till e-posten.

• Hejsan!
    Magnus Fäldt från www.Kamda.se här.

Jag har skickat orderbekräftelse till xxx@multi.fi
    Tyvärr studsar det tillbaks trots att det går bra att skicka mejl till henne direkt.
    Skriver kunds mejladress under din e-postadress.
    Vänligen Magnus info@kamda.se

• Hej!

Kan du vänligen berätta vad du vill ha hjälp med?