Internetdelning från telefonen?

Hej jag undrar varför det inte går att dela internet från min telefon till min dator mer? Utan jag måste ringa till dna för att kunna göra det? Detta är väldigt irriterande då jag inte får några skol uppgifter gjord på tex tåget mer eller bussen..

Kommentarer

• Hej Jennifer,

obegränsad mobildata ingår numera i alla våra telefonabonnemang. I telefonabonnemangen finns inga sådana begräsningar att man inte skulle kunna internetdela till andra apparater. Troligtvis har någon ändring skett i din telefons eller datorns inställningar. Vänligen kontrollera inställningarna i telefonen. Hjälper detta ej så kan du kan testa hur SIM kortet fungerar i en annan telefonmodell och försök internetdela från den, så kan du på detta vis själv göra felsökning, om problemet ligger i den ursprungliga telefonens inställningar eller internetdelningsfunktion eller i datorn.