Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Internetinställningar

Jag har en ny kännykkä och sku behöva få DNAs inställningar för internet, för det går tydligen inte att ta emot dem som mess. Vad ska de vara?

Kommentarer

  • Hej Veera!

    Nätverksinställningarna kan du ställa in enligt följande:

    Namn: DNA Internet
    APN/Åtkomstpunktens namn: internet
    Proxy:
    Port:
    Användarnamn:
    Lösenord:
    Server:
    MMSC:
    MMS Proxy:
    MMS Port:
    MCC:244
    MNC:12
    Autentiseringstyp: PAP
    APN typ: internet

    De fält där det inte står något här ovan kan också lämnas tomma i telefonens inställningar.

    [EDIT: uppgifterna uppdaterade 30.5.15]

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.