Jag har en ny router

Hur registrerar jag min nya router?
benny ginman Rapportera olämpligt innehåll

• Hej,

om du har skaffat dig ett nyt kabelmodem för ditt kabel-bredband, så skall du kontakta kundtjänst och ange kabelmodemets CM MAC-kod. Vi rekommenderar att du ringer oss på tfn. 044 144 044. Du kan även skicka epost till palvelu@dna.fi (nämn även ditt namn, adress och födelsetid/kundnummer), men det kan då ta 1-2 dagar före du får svar.

Om du dock har DSL-bredband, mobilt internet eller ethernet/fiber, så behöver du inte meddela något om modemet/routern.