Jag vill inte ha textmeddelanden ang fakturan!

Jag bytte operatör till DNA för några månader sedan. Jag har annars varit nöjd, men jag tycker att det är störande när det hela tiden skickas textmeddelanden typ nu har vi skickat fakturan och nu är det förfallodagen o.s.v. Kan man stoppa dehär på nåt sätt? Jag får ju själva fakturan, det räcker för mig.

Kommentarer

• Hej Julia!

För de nya abonnemangstyperna skickar vi textmeddelanden när fakturan skickats och på förfallodagen. Om man inte vill ha dem, går det bra att ändra. Det kan du göra själv i Minun palveluni (palvelu.dna.fi; på finska) genom att välja "Laskut" i menyn, och klicka i önskat alternativ under rubriken "Laskutekstiviesti". Du kan välja att få SMS när fakturan skickats ("Tekstiviesti, kun lasku on lähtenyt DNA:lta"), på förfallodagen ("Tekstiviesti laskun eräpäivänä, jos suoritus ei näy maksettuna DNA:lla") eller ingetdera ("Ei tekstiviestejä").

Om fakturan lämnas obetald skickas en första påminnelse per textmeddelande även om du väljer att inte annars ta emot fakturatextmeddelanden.

Det går också bra att ta kontakt till kundtjänsten, som kan göra ändringen åt dig.