Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Jolla funkar inte

Köpte en Jolla av intresse då jag ville vara med i framkant i det nya projektet. Nu är besvikelsen total för inget annat än ringa och texta fungerar. Det går inte att uppdatera den, går inte att ladda ner appar, kommer inga bilder i galleriet då man fotar. Den kommer inte åt Jolla Store. - Det hade blivit billigare och säkrare med en Doro.
Visade den åt killarna på butiken men de sträckte upp händerna för de kunde ingenting åt den. Då begärde jag att få en ny telefon men det blev blankt nej. Bland annat för att glaset är spräckt.

Kommentarer

  • Hej Lasse!

    Det är tråkigt att höra att du inte varit nöjd med din nya telefon. Om telefonen är söndrig, går det att sända in den för reparation via DNA Kauppa. Eventuella beslut om att byta ut telefonen helt tas också hos garantiservicen.

  • Ni kan ge mig en ny telefon direkt, den har aldrig fungerat. Det här är rena katastrofen för Jolla när ryktet sprider sig, Den blir osäljbar i Vasa-trakten. För tillfället finns det 15 jolla på huuto.net.
    Använde julhelgen till att lära mig den men inget hjälper.
    Det blir alltför dyrt att åka in till DNA butiken, det kostar mig en arbetsdag, och jag har offrat två dagar redan på den här tlefonen.

  • Jag förstår att det är en frustrerande situation, men garantiservice- och andra reparationsärenden sköts alltid hos DNA butikerna.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.