Kan jag använda dataprepaid tablet för facebook video-chat?

Hej!

Jag har ett sim-kort för DNA dataprepaid Tablet. Kan jag använda detta för video-chatt via facebook?

Och om inte, vilket pre-paid abonemang rekomenderar ni?

Kommentarer

• Hej David,

då används vanlig dataöverföring, så du kan använda din DNA Dataprepaid Tablet anslutning för detta. Har du 3G versionen av abonnemanget så är priset för användning 0,99e/ dygn. Om du däremot har DNA Dataprepaid Tablet 4G, är priset 1,49e/ dygn för de dygn abonnemanget är i användning.