Kan jag byta simkort på min prepaid?

Hej!

Jag har DNA Prepaid, kan jag byta simkort tilll Microsim eller Nanosim? Vad kostar det?

Kommentarer

• Hej Christina!

Om numret är registrerat går det att byta SIM-kort genom att kontakta kundtjänsten (044 144 044), som skickar ett nytt kort på posten. Byteskortet går att bryta loss som antingen "normal" storlek, micro-SIM eller nano-SIM. Byte av SIM-kort kostar 10 euro, och debiteras direkt från prepaidkortets saldo.

Om du inte ännu har registrerat ditt prepaidnummer, kan du göra det på vår hemsida eller i en DNA Kauppa. För att registrera numret behövs PUK-koden och nätbankskoder (online) eller ID (butik).