Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Köklot-Värlax områdets täckning med 3G/4G i Korsholms skärgård?

Jag har varit er kund en längre tid men blir mer o mer frustrerad över det långsamma bredband som finns tillgängligt i området. Jag har valt en 21M hastighet till min mobilsmarttelefon, hastigheten uppgår inte ens till 1M ibland endast 0,05Mbps.
Till datorn skaffade vi en annan operators nätsticka, och inte en ända gång har förbindelsen brytits. Så nu till frågan, kommer DNA att göra några förbättringar på masterna i området, om det ens finns några? I området finns flera hundra sommarstugor så man kunde tro att intresse finns, den lokala operatören Anvia förespråkar ert trådlösa nät men då det inte fungerar så börjar man som kund att söka andra alternativ.

Kommentarer

  • Hej PK!

    Det är tråkigt att höra att nätet inte fungerar till belåtenhet. Det finns en 3G-basstation på Köklot, men signalerna täcker inte fullt hela Köklot och Värlax-området, tyvärr.

    Om du kontaktar oss på 044 144 044 eller mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi med mer detaljer (som adress och abonnemangsnummer) kan vi göra en anmälning till de som planerar utvidgningar av nätverket. Just nu finns inga konkreta planer på förbättringar i området.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.