Köpt Telefon

Hej! Jag beställde en iPhone på avbetalning men fick inte chansen att välja ett abonnemang vid utcheckningen. Krävs det inte att man tar ett DNA abonnemang då man köper en telefon via er?

Kommentarer

• Hej Christian!

Nej, det krävs inte, det går att köpa telefon skilt också. Gärna får du förstås köpa abonnemang också, men det går att göra beställningarna antingen som ett paket eller som två skilda avtal.