Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kortproblem

Hej,

Jag har försökt ringa men det är helt omöjligt att komma fram. Just väntade jag en hel timme och tvingades lyssna till den eländiga musiken och sedan bröts bara samtalet. Samma har hänt tidigare. Dålig service!

Jag fick nyligen ett nytt kort och har aktiverat det - tack och lov kom jag fram då - men det fungerar ändå inte. Jag har sökt alla kanaler på nytt men då jag kommer till någon av betalkanalerna står det i rutan: "Ingen tillgång". Kortet är rätt inlagt. Jag har tagit det ut flera gånger och lagt det in på nytt men utan resultat. Det nya kortets nummer är
013 5766 3787-3 och det har tydligen ändå blivit aktiverat. Det gamla kortets nummer är
017 3440 4386-8 och det fungerar nämligen fortfarande.

Kanalerna inom F-knippet ser jag i allmänhet inte, endast undantagsvis, men kanalerna inom B-knippet har jag alltid tidigare sett.

Mvh

Gunnar Grönblom

Kommentarer

  • Hej Gunnar,

    Jag ser att kortet -787-3 är aktivt. Gör nu en ny kanalsökning och lämna en av betalkanalerna på, så borde kanalerna börja synas inom 2-3 timmar. Detta är ett publikt forum på internet, men om problemen fortsätter, vänligen kontakta kundtjänsten som betjänar i personliga DNA TV - och abonnemangs ärenden,  även per e-post via adressen palvelu@dna.fi.
    DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.