Ladda prepaid

Hej, min mamma har köpt laddning för prepaid i butik idag, men ingen kunde hjälpa henne att ladda på så nu sitter hon med en lapp med koder men vet inte hur hon gör med din telefon. Jag är i Sverige å kan inte hjälpa. Var ska hon trycka in koderna någon stans? Tack på förhand

Kommentarer

• Hej Helena,

din mamma kan ladda sedeln genom att ringa till prepaid användartjänsten 0800 412 582. Tjänsten begär att man sätter in ladddningsnumret ( 12 nummer) och kontrollnumret ( 5 nummer).  Hon kan också sätta in saldot för laddningssedeln på laturi.dna.fi om hon har egna nätbankskoder, vilka krävs till en början för identifiering.

Om hon skulle ha problem med något av ovanstående alternativ, så kan i sista hand DNA Kundtjänst +358 44 144 044 ta emot laddningsnumret och kontrollnumret som syns på sedeln och göra laddningen.