Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Många avtal = många räkningar?

Jag har vårt husbolags dna bredband i bruk med 100m tilläggshastighet. Utöver det har jag dna:s hyresmodem cisco, dna tv mix 8 + mtv total, matka-tv (gratis ännu kanske?), 3st mobilabonnemang varav 1 till iPad och 2 till mobiltelefoner. Tror att jag till mobiltelefonerna också fick MatkaTV gratis x antal månader. Sen blev jag uppringd av DNA för en tid sedan vilket resulterade att jag nu också har Deezer tjänsten gratis ett tag. Allt det här är hemskt råddigt så nu undrar jag om det är möjligt att få ALLA dna:s tjänster på en och samma räkning? Eller är bredbandet skilt, tv-tjänsterna skilt, mobilabonnemangen skilt etc etc. Och var ser jag när gratisperioden för MatkaTV och Deezer tar slut? Hittar varken på "Minun Palveluni" eller under "DNA Itsepalvelu" något??

Kommentarer

  • Hej Stefan!

    Vanligen faktureras s.k. fasta tjänster - såsom bredband och TV-tjänster - på en faktura, och mobila tjänster på en annan (MatkaTV kan höra till båda kategorierna här). Tyvärr är det inte av faktureringstekniska orsaker möjligt att kombinera alla på samma.

    I orderbekräftelsen som du fått per e-post ser du vilket datum tjänsten aktiverats och hur länge eventuella kampanjer är i kraft.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.