Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Matka TV fungerar inte

Jag laddade ner Matka TV appen till min telefon, men jag får den inte att fungera, jag får bara nåt meddelande om att e-postadressen inte godkänns eller inte finns i systemet, men jag försöker ju registrera den!

Kommentarer

 • Hej Helena!

  För att DNA Welho Matka TV ska fungera, behöver du också beställa tjänsten från oss. Man kan ladda ner appen utan att ha beställt tjänsten, men för att kunna aktivera en viss e-postadress behöver den alltså redan finnas registrerad hos oss.

  Efter att beställningen gjorts, kan du aktivera tjänsten följande dag.

 • Hej
  Welho påstår att mina betaltvkansler är kodade. Detta stämmer ju förstås inte eftersom räkningarna e betalda. Detta händer väldigt ofta. När ska Welho åtgärda detta

  Vänliga hälsningar
  Robin Sundberg

 • Hej Robin!

  Kortet hämtar kanalinställningarna en gång i månaden, så en orsak till detta kan helt enkelt vara att man inte sett tillräckligt mycket på TV, så att det inte haft tillgång till uppdateringarna. I sådana fall kan man lämna på TV:n ett tag, tills kanalen börjar synas igen.

  Om detta inte förklarar problemet, kan det också vara bra att torka av kortet, återställa fabriksinställningarna och göra en ny kanalsökning. Det går också att byta ut TV-kortet i en DNA-butik, om det verkar som att det är något fel på själva kortet.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.