Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mezzo!

Men tanke på hur obetydlig DNA:s svenska förekommer på företagets internetsidorna, så kunde DNA åtminstone se till att jag har tillgång till min favorit, Mezzo-kanalen. Den var till stor förnöjelse får flera år tillbaka ända till DNA ansåg den vara för klassisk och saknade popmusik. Om orsaken till att den lades ned inte var just det jag ansåg, så var vänlig och förklara varför jag inte längre kan ha den i mitt MIX-utbud.

Kommentarer

 • Hej Bert!

  Vi förnyar vårt utbud även bland tv-kanalerna. Så tyvärr finns inte Mezzo kanalen mera i vårt utbud.

  DNA Heidi Kundrådgivare
 • Kan du förstå min irritation över DNA, då jag söker svenska internetsidor, som inte finns. Jag miste Mezzo för länge sedan. Nu mister jag SVT1 och Sveriges TV4 om jag inte köper en ny digibox eller en kortläsare. Eller har DNA i sitt utbud en enda kanal som spelar klassisk musik? Då prenumererar jag.
 • Hej Bert!

  Jag förstår din irritation över Mezzo kanalen, vi har lagt feedback vidare om det att kanalen önskas att komma igen i vårt utbud.

  Angående Sveriges kanalerna så har alla blivit till HD kanaler, det innebär också att bildkvaliteten blir bättre. Denna ändring gäller inte bara DNA utan andra operatörer också. Så småningom kommer alla kanaler att kräva att man apparater som stöder HD.
  DNA Heidi Kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.