Mezzo?!

Musiksmaken är olika. Det verkar som om alla skall gilla dagens musikstil, men vi är ganska många, som saknar kanalen Mezzo, som tidigare ingick i ert sortiment. Den kanalen var en av mina favoriter och förstår inte varför den inte längre kan beställas. Mezzos hemsida påstår i alla fall att det går. Kanske det beror på att jag använder svenska. DNA verkar att vara tvåspråkigt, finska och engelska. Gäller också i era butiker, åtminstone Kampen.

Kommentarer

• Hej Bert,

tack för din respons. Jag vidarbefodrar din begäran, så hoppas vi på att Mezzo kommer tillbaks till vårt kabel-TV-nätverk.

Notera att om du har en DNA TV Hubi, så kan du ladda ner appar för klassisk musik, t.ex. Berlinerfilharmonikerna har en egen app. Du kan också t.ex. spegla Helsingfors stadsorkesters konserter (via deras hemsida) till din TV via en DNA TV Hubi eller en chomecast.