Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mezzo-kanalen

Jag hade just kontakt med kundtjänsten och fick veta att DNA inte mera tillhandahåller musikkanalen Mezzo. Den kanalen har varit min favorit i många år och ända tills för någon vecka sedan fungerade den någorlunda, eftersom bilden frös då och då. Men sedan blev bilden svart och kundtjänsten uppmanade mej att byta kort, vilket jag gjorde med gott resultat. Men nu är det svart igen. När jag idag försökte byta kanaler i MIx-paketet, kunde jag inte hitta Mezzo någonstans. Det som jag undrar över är, varför inte kundbetjäningen under år som gått eller servicemannen, som var hemma och mätte signalen (som var OK) inte talade om att kanalen inte finns (trots att den fanns). Ni har populärmusiken i otaliga kanaler. Varför inte en endaste kanal för klassisk musik?

Kommentarer

  • Hej Bert!

    Det är tråkigt att höra att ingen kunnat ge dig information om detta tidigare. Det finns ganska många olika kanaler, och tyvärr är det svårt att ha full koll på alla. Troligen har personerna du pratat med inte varit medvetna om att kanalen utgått ur sortimentet, och inte heller tänkt på att kontrollera saken om du berättat att den ändå synts ibland.

    Kanalsortimentet baserar sig på utbud och samarbetskontrakt. Jag har fört vidare dina önskemål och hoppas att vi ska kunna erbjuda en kanal för klassisk musik någon gång framöver!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.