Mms ipad

Hur ser jag viltkamera mms foton i min ipad?

Kommentarer

• Hej Johan!

Skickar viltkameran alltså MMS-meddelanden till ett abonnemang som du använder i din iPad? I såfall bör abonnemanget vara ett "telefon"abonnemang för att det ska fungera, med Veppi-abonnemang går det inte. Om du har ett abonnemang som stöder MMS-mottagning i iPaden men du inte får det att fungera, vänligen kontrollera att MMS-inställningarna är som följer:

Namn: DNA MMS
    APN: mms
    MMSC: http://mmsc.dnafinland.fi
    MMS-proxy: 10.1.1.2
    MMS-port: 8080
    MCC: 244
    MNC: 12
    Autentiseringstyp: PAP
    APN-typ: mms
    APN-protokoll: IPv4

Eventuella övriga fält kan lämnas tomma. Troligen finns inte alla dessa fält heller, då fyller du bara i det som finns.

Om detta inte hjälper, vänligen berätta hur du ordnat det med abonnemangen så vi bättre får ett grepp om vad som behövs.