Mobil internet funkar inte 3 dagar.

Hej! Min telefon har inte internet de senaste 3 dagarna.
Telefonen hittar andra nätverk på wi fi, men DNA Internet fungerar inte.
Jag starta om telefonen, stänga av och på, men det hjälpte inte.
Var är det för fel?
Mvh, Anna.

Kommentarer

• Hej Anna,

Har du kontrollerat att du inte har någon mobildataspärr på i telefonens inställningar? Du kan även prova sim-kortet i t.ex. en annan telefon för att se om internet fungerar med den. Annars rekommenderar jag att kontakta vår kundtjänst per telefon 044 144 044 så kan vi kolla noggrannare varför ditt abonnemangs internet inte fungerar.