Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

mobilt bredband

vilka olika mobila abonnemang finns det ?

Kommentarer

 • Hej Gun-Britt,

  vi har 3 st olika mobila bredbandsabonnemang för internetanvändning. Alla har obegränsad internetanvänding, de är endast begränsade till sina hastigheter. Veppi 4G perus (10Mb hastighet) 13,90e/mån, Veppi 4G teho (50M) 19,90e/mån samt Veppi 4G Super (150M) 29,90e/mån. Med 2 års tidsbundenhet kan man också få en kampanj till Teho och Super, aktuella kampanjer finns på www.dna.fi . Veppi anslutningarna har vanliga SIM kort som fungerar i t.ex. tabletter eller mokkula.

  Det finns även Veppi Tabletti anslutningar, där månadsavgiften är 0 euro och man bara betalar dygnsavgift för de dagar man har använt internet (0,99e/ dygn för Veppi Tabletti 3G och 1,49e/dygn om man väljer Veppi Tabletti 4G)

  Utöver dessa finns även DataPrepaid paket som man kan köpa enbart vid R-kioski eller DNA Kauppa.

  Det går bra att ringa till kundtjänsten +358 44 144 044 och göra avtal, eller så kan du göra avtal på www.dna.fi sidorna eller i DNA butik.

  DNA Linda kundrådgivare
 • Hej. Har en datauppkoppling dataprepaid i Pensala har haft sådan uppkoppling i många år, men aldrig haft en sådan ojämn mottagning tidigare som nu, ibland så låg mottagning att det är svårt att använda datorn. Vad gör jag och vad gör ni mastproblen tror jag. Tacksam för svar.

 • Hej,

  Vänligen ta kontakt med vår kundtjänst 044 144 044 så kan vi felsöka och lösa problemet.

  Mvh.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.