Mokkula

Jag har två olika sorters mokkula - en sticka och en DNA mokkula 4G WLAN E5372 (Huawei Mobile wifi). Är dessa olåsta? Kan de användas i USA och i Afrika med lokala sim kort?

Kommentarer

• Hej Helena!

Mokkulamodemen är inte simlåsta och kan alltså användas med vilken operatör som helst. Vänligen notera dock, att utländska nätverk kan fungera t.ex. med annan frekvens, så det lönar sig att kontrollera att de annars är kompatibla med de lokala SIM-korten.