Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Mokkulasimkort i bärbar dator?

Köpte en Lenovo Yoga bärbar tablett och använder DNA:s mokkula för internetörbindelse. Nu råkar den här datorn ha plats för ett simkort. Kan jag använda mokkulans simkort, för att på det sättet få plats för t.ex. en mus i den enda USB-kontakten.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.