Multi SIM

Vad betyder "multi SIM"?

[EDIT: frågan flyttad till egen tråd i svenska forumet 16.12.13 13:50 /DNA Emma]

Kommentarer

• Hej Jessica!

Jag flyttade din fråga till en egen tråd i det svenska forumet för att det ska bli översiktligare.

I dagens telefonmodeller används tre olika storlekar av SIM-kort: mini-SIM (den traditionella storleken), micro-SIM och nano-SIM. Ett multi-SIM är gjort så att man kan använda det som mini-SIM, men man kan också bryta loss det mindre micro-SIM-kortet, vid behov. Multi-SIM passar därför de allra flesta telefonmodellerna.

Det enda undantaget är iPhone 5, 5S och 5C, som kräver nano-SIM.