Nätbanken

Hej ! Jag vill veta hur man får automatisk betalnings tjänst till Aktia nätbank ,har ni inte den banken som alternativ .

Kommentarer

• Hej Mikael!

Det går att beställa e-fakturor i den egna nätbanken, och där ställa in så att räkningen betalas automatiskt, om man så vill. Vanligen kommer det i samband med betalningen upp ett förslag att man övergår till e-faktura, i såfall kan man bara klicka vidare därifrån. Det går också att göra e-fakturaavtalet skilt, med den senaste fakturans referensnummer som id-uppgift.

• Hej.
    Jag har problem med faktureringen kan jag inte få en "pappers räkning" hemskickad istället för endast ett medelande på telefonen , lyckas inte gå in på sidan för självserviceportalen , den godkänner inte mina lösenord !
    Är problemet att jag ändrat e-post adress från elisanet till multi.fi ? det kommer ingen räkning på e-posten trots att det ju står så på tel . medelandet ! Till vilken adress ska jag i så fall skicka mitt byte av e-post , har skickat ett som sms men det gick kanske inte fram .

vänligen Ann-Britt Hellen kundnr ***