Nelonen Nappula

Vi har i september kunnat se kanalen Nelonen Nappula, som barnen har tyckt mycket om, men nu går den inte att se längre? Är det här någon slags kanal som bara funnits en viss tid eller är något fel? Alla andra kanaler syns som normalt.

Kommentarer

• Hej Britt-Marie!

Om ni bara kunnat se Nelonen Nappula i september torde det betyda att den inte ingår i ert normala paketutbud, då kanalen varit Månadens kanal i september. Varje månad öppnas en kanal för allmänheten, som då kan ses utan extra kostnad, i kabelnätet på kanalplats 98 och i antennätet på kanalens egentliga kanalplats. Vilken kanal som är Månadens kanal kan du kontrollera på adressen www2.dna.fi/kuukauden_kanava. Månadens kanal i oktober är URHOtv både i kabel- och antennätet.

Vill ni se Nelonen Nappula i fortsättningen går det förstås bra. Kanalen ingår i Nelonen paketti, DNA Welho TV L och kan väljas som en del av i DNA Welho TV Mix HD. Paketen kan beställas från vår hemsida, en DNA Welho butik eller genom att kontakta vår kundtjänst på 044 144 044.