Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Nokia cs-17 mokkula kopplar inte upp som den ska.

Hejsan,
Jag har ett Nokia CS 17 mokkula med 3g abonnemang och jag har problem att kom ut på internet med det. Antingen så står det bara "kopplar upp" eller så står det "initierar".
om jag tar ut sim kortet och lägger in det tillbaka kopplar mokkulan upp sig direkt, men nästa gång jag startar datorn så uppstår felet igen.
mokkulan använder jag med en HP G72 bärbar dator. nyinstallerad Windows 7 64bit. alla uppdateringar och drivrutiner är installerade. har testat alla usb portar på datorn, samma problem.
har provat med och utan pinkodskontroll.
när jag försöker söka efter uppdateringar till mokkulan via dna programmet kommer följande meddelande: "kan inte kontakta live update server, kontrollera din anslutning". detta efter att jag tagit ut och satt in sim kortet och kommit ut på internet.
hoppas ni kan hjälpa

Kommentarer

  • Hej!

    Beklagar problemen med mokkulan.

    Troligtvis är problemet i själva mokkulan, den här modellen är också så pass gammal så det kan helt enkelt också bero på det.

    Du kan ta med mokkulan till en DNA Kauppa om du vill skicka den in på service, men jag rekommenderar att du köper en nyare mokkula istället för att skicka denna på service.

    Mvh,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.