Mitt DNA självbetjänings-applikationen på svenska

Mitt DNA (OmaDNA) självbetjänings-applikationen finns tillgänglig i App Store och Google Play -butiken! Sök i App Store- eller Google Play butiken efter OmaDNA appen, och ladda ner den till din telefon eller surfplatta. Ifall språket för din telefon är inställd på svenska, så laddas den svenska versionen till din telefon. Man kan även gå och ändra språk till svenska i applikationens inställningar.

I Mitt DNA applikationen kan du bl.a. se uppgifter om dina DNA tjänster och kampanjer, få PUK-kod samt information om betalda och öppna fakturor. Du kan även via applikationen byta abonnemangstyp eller stänga abonnemanget tillfälligt.

Mera självbetjäningsfunktioner finns tillgängliga via www.dna.fi/minunpalveluni.

DNA Linda kundrådgivare Rapportera olämpligt innehåll