Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Nya DNA TV – Frågor och svar

Vad är DNA TV?

DNA TV täcker alla dina TV-tjänster. Med appen kan du titta på teveprogram i smarttelefonen eller surfplattan var som helst, när som helst. Du kan också titta på en del av betalkanalerna i ditt TV-paket live. Med TV-kortet får du mer att se på: HD-kanaler, månadens match och månadens kanal, som varierar varje månad.

Eftersom DNA TV är TV för just dig, kan den kompletteras med tilläggstjänster:

  • Lägg till inspelningfunktionen, så får du upp till 4000 timmar inspelningsutrymme. Spela in dina favoritprogram och titta på dem när det passar dig
  • Komplettera DNA TV med en digibox, så får du SF Anytimes videouthyrningstjänst. I utbudet finns tusentals filmer, som du kan få direkt till tevesoffan
  • På kommande under april månad: C More Play programbibliotek för MTV Total och C More Film-abonnenter. Hundratals filmer och hela säsonger av populära tv-serier finns tillgängliga i smarttelefonen, surfplattan eller digiboxen då det passar dig

DNA Welho Viihdetjänstens namn ändras till DNA TV. Hur påverkar det min beställning?

Din nuvarande tjänst - DNA TV, kanalpaket och bredbandsanslutning - fungerar som tidigare trots att namnet ändrar. Du får även i fortsättningen din faktura av DNA Welho Ab, men med DNA:s nya design i pink.

Hur påverkar ändringen priset på mina tjänster?

I fortsättningen används brandet DNA i produktnamnen för DNA TV, kanalpaket och bredbandstjänster. Namnändringen påverkar inte priset på något sätt. Alla nuvarande tjänster fortsätter alltså till samma pris.

Vad är nytt med DNA TV?

MatkaTV heter nu DNA TV och appens utseende har förnyats. Inspelningsutrymmet har utökats från 2000 timmar till 4000 timmar, så du kan alltså spela in upp till 2000 två timmar långa filmer. Fortsättningsvis kan du också titta på livesändningar i smarttelefonen och surfplattan, även från en del betalkanaler.

Nu kan du också titta på dina betalkanaler med samma TV-kort på flera ställen. I fortsättningen fungerar samma TV-kort både i kabel- och antennätet – till exempel hemma och på villan. Under april månad lanseras C More Play, ett programbibliotek för er som beställer på MTV Total och C More Film-kanalpaketen. Hundratals filmer och hela säsonger av populära teveserier finns tillgängliga i smarttelefonen, surfplattan eller digiboxen då det passar dig.

Fungerar DNA TV också i antennätet?

Ja. Samma TV-kort fungerar hädanefter både i kabel- och antennätet, så du kan ta med kortet hemifrån till exempel till landet, om där finns antenntäckning. Med hjälp av appen DNA TV går det också att titta på program på resan eller villan.

Jag beställer på DNA Welho MatkaTV. Försvinner inspelningsfunktionen från min nuvarande tjänst?

Nej, tvärtom får du dubbelt mera inspelningsutrymme, d.v.s. 4000 timmar per användarnamn. Men om du sedan tidigare även har ett TV-kort, lönar det sig att uppdatera till DNA TV, eftersom du får mer tjänst till ett billigare pris.

Försvinner mina gamla inspelningar om jag inte uppdaterar till DNA TV med inspelningsfunktion? Handlar det alltså bara om att priset på MatkaTV stiger?

Dina inspelningar försvinner ingenstans, om du behåller din nuvarande beställning eller uppdaterar den till DNA TV med inspelningsmöjlighet. Inspelningsegenskapen är för nya beställningar en avgiftsbelagd tjänst, som kan beställas skilt för 3 euro i månaden. Alla som beställer tjänsten får 4000 timmar inspelningsutrymme. Dessutom är priset klart billigare för kunder som tidigare haft både MatkaTV och TV-kort.

Månadens kanal hör till DNA TV – går det alltså att se den i DNA TV appen?

Månadens kanal kan ses med TV-kortet, som ingår i DNA TV, men den visas inte i appen. Månadens match visas dock fortsättningsvis i DNA TV-appen.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.