Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Pausa abonnemang

Hej
Eftersom mina abonnemang, Onni, nu blir Perus och fasta avgiften 3-faldigas undrar jag hur det funkar att pausa abonnemangen den tid vi inte kan använda dessa.

Kommentarer

 • Hej,

  Det går tyvärr inte att pausa abonnemanget så att man inte faktureras för månadsavgiften.

  Mvh.,

 • !Tack för svaret
  Tråkigt att detta inträffar nu när det är långt till vi kommer till Finland och kan hantera abonnemangen på nåt smart sätt.
  Måste bli någon form av kontantkort hos lämplig operatör. Att betala €2,90/mån i 11 månader utan att det används är inte aktuellt! För 2 abonnemang

 • Tack för svaret
  Tråkigt att detta inträffar nu när det är långt till vi kommer till Finland och kan hantera abonnemangen på nåt smart sätt.
  Måste bli någon form av kontantkort hos lämplig operatör. Att betala €2,90/mån i 11 månader utan att det används är inte aktuellt! För 2 abonnemang!

 • Ifall ni är intresserad av prepaid abonnemang så skulle ett alternativ vara DNA Super Prepaid. Startpaketet kostar 7,90€ och innehåller taltid för 7€. Kostnaderna för abonnemanget är 0,066€ per min/st för samtal och textmeddelanden inom Finland. Det är även möjligt att ha olika datapaket på abonnemanget.

  Mvh,

 • Kan vara ett alternativ beroende lite på HUR ofta man måste fylla på potten.

 • Efter att du har aktiverat och tagit i bruk Super Prepaid abonnemanget är sadot användbart inom ett års tid. När man laddar abonnemanget är det i kraft igen ett år från senaste laddning.

  Mvh,

 • OK
  Skall kolla alternativ.
  Återkommer om det blir Super Prepaid eller annan operatör.

  Om vi gör om dem till prepaid, behöver vi då byta simkort, alltså hos DNA?

 • Hej,

  Man kan tyvärr inte flytta numret från ett s.k. postpaid till ett prepaid abonnemang. Om man tar ett prepaid abonnemang är det ett nytt abonnemang med nytt nummer och nytt SIM-kort.

  Mvh,

 • Skit också!
  Det är viktigt att behålla numren, hur jag skall lösa detta utan onödiga fasta kostnader måste jag således försöka lösa så snart som möjligt. Tråkigt att detta inträffar nu eftersom vi inte kommer till Finland och kan lösa det på plats. Det är svårt att lista ut abonnemang och förbetalda kort på hemsidor p.gr.a. dålig eller obefintlig info på svenska!

 • Hej Ralf,

  ifall ni vill behålla telefonnummern är då enda alternativet att behålla nuvarande postpaid abonnemanget. Abonnemanget som erbjudits dig är vårt förmånligaste abonnemang i fortsättningen, så alternativet är nog i så fall nytt DNA Super Prepaid paket med ny telefonnummer, ifall du vill frångå en fast månadsavgift framöver.

  DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.