Plustv kort

Hur kan jag logga in på

Kommentarer

• Hej Ken!

Menar du inloggning till Minun palveluni? Du kan logga in på https://minunpalveluni.dna.fi/. Om du inte har inloggningsuppgifter sedan tidigare kan du skapa dem med hjälp av nätbankskoder.

• mitt paralell kort funkar inte

• Hej Tom!

Ifall du fortfarande har problem med ditt paralell kort kan du vänligen kontakta oss per telefon på 044144044 eller skicka ett email med dina kunduppgifter till addressen dnawelho@dna.fi så ska vi ta och se på saken.

Mvh,

• Hej DNA, kan jag flytta mitt programkort från en tv tillfälligt till en annan tv, ej på samma address dock ?

• Hej Lars!

Det går bra, förutsatt att samma teknik (kabel/antenn) även fungerar på den andra adressen. Notera dock att om den andra TV:n är HD, så bör den länkas till kortet för att det ska fungera. Det kan antingen göras på nätet https://minunpalveluni.dna.fi/hallinnoipalvelui... eller genom att kontakta kundtjänsten på 044 144 044 eller palvelu@dna.fi. Om den är standardkvalitet behöver du inte göra något speciellt.