Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

PlusTV-kund, välkommen till DNA Welho!

PlusTV (DigiTV Plus Ab) är numera en del av DNA-koncernen, och från och med den 10.3.2014 ändras namnet till DNA Welho Ab.

För dig som är kund hos PlusTV förblir kanalpaketens innehåll och priser desamma, beställningarna fortsätter som normalt och dina tjänster syns som tidigare. Även ditt nuvarande TV-kort fungerar i fortsättningen – men nu kan du även se HD-kanaler i DNAs nätverk.

Bredare TV- och underhållningsutbud

Övergången innebär ett mer mångsidigt utbud av TV- och underhållningstjänster. DNA Welho erbjuder ett bredare kanalutbud samt HD-kanaler även för kunder i antennätet, och med hjälp av DNA Welho MatkaTV kan du titta på och spela in tv-program när som helst och var som helst – på din smarttelefon, surfplatta eller dator.

Två kanalpaket får ett nytt namn: kanalpaketet PlusTV Mix HD heter i fortsättningen DNA Welho Mix 8 och PlusTV Flex4 är framöver DNA Welho Mix 4. De nya namnen syns på din DNA Welho-faktura.

Notera ändringar i faktureringen efter den 10.3.2014

Efter att PlusTV blir en del av DNA Welho Ab, ändras några saker i din faktura:

  • Både PlusTV och DNA Welhokunder får framöver sin faktura från DNA Welho Ab. Vänligen notera att mottagarens kontonummer och fakturans förfallodag ändras. Även kundnumret är nytt. Den sista fakturan med nuvarande information har skickats ut efter mitten av februari. Vid betalning av den här fakturan används ännu PlusTV:s kontonummer och referensnummer , som uppges på fakturan.
  • För e-fakturakunder skickas de första DNA Welho-fakturorna i pappersform. För att få e-faktura även framöver, bör du skriva en ny fullmakt för e-faktura i din nätbank. Det kan du göra genast då du har fått den första fakturan.
  • Om du använder Itellas Netposti-tjänst behöver du inte göra något för att fortsätta få fakturan till Netposti, ändringen sker automatiskt.

Elektroniska kundtjänsten och kundbetjäning

PlusTV:s nätsidor förenas med DNAs den 10.3.2014. I samma veva tas PlusTVs elektroniska kundportal Oma PlusTV ur bruk, och från och med den dagen kan du använda DNA Welhos självbetjäningskanal Minun Palveluni. Du kan logga in i tjänsten på adressen www.dna.fi/minunpalveluni.

Kontaktuppgifterna till PlusTVs kundtjänst förblir desamma som tidigare.

Vi informerar om ändringarna på PlusTVs och DNAs nätsidor, samt här på forumet. Information har även skickats hem till PlusTV:s kunder.

[EDIT: Infon om Netposti korrigerad /DNA Emma 28.2 14:33]

Kommentarer

  • Var köper jag en kortläsare för mitt pluss tv kort

  • Var blir svaret?

  • Hej Tom!

    En kortläsare kan du köpa i de flesta elektronikaffärer, till exempel DNA Kauppa.

    Vänligen notera att om det är en HD-kortläsare, bör den länkas för att det ska fungera. Du kan meddela Chip-ID/CAM-ID-numret på 044 144 044, dnawelho(at)dna.fi eller i Minun palveluni på https://minunpalveluni.dna.fi. Om du köper kortläsaren i en DNA-butik kan de göra det direkt där.

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.