Porter

Hej, har en fråga om vilka porter kan man öppna? Har försökt öppna porten 25565 men det går inte, svara gärna varför. Tack!
Har en

Kommentarer

• Hej,

porten 25565 (Minecraft) är inte blockerad.

De enda som är stängda är:

TCP (IPv4):
    • 25 UL
    • 1-499 DL
    • 501-1023 DL
    • 7547 UL/DL
     UDP (IPv4):
    • 1-122 DL
    • 124-258 DL
    • 260-499 DL
    • 501-1023 DL
    • 1900 DL
    IPv6:
    • 25 UL (TCP)
    • 53 DL (UDP)
    • 1900 DL (UDP)
    • 7547 UL/DL (TCP)

Gå till t.ex. https://www.portchecktool.com för att kontrollera din routers IP-address och för att testa om din port-forwarding fungerar.

Mvh,
    DNA Linda L Kundrådgivare
  • Hej, porten är stängd fast jag följade instruktioner om hur man öppnar den.
    Bilder under.

Hjälp. Tack!

Stanislav
  • Hej.

Tyvärr så kan vi ej hjälpa dig mera i detta fall. Om du ej kommer in på porten 25565, så kan du vara i kontakt med HS-Works. HS-Works är vår samarbetspartner och har hand om b.la. modemens inställningar.