Problem att installera mokkula

Hej, jag har just köpt en MF821D mokkula och försöker installera den, men datorn hittar inte apparaten. Vad beror det på?

Kommentarer

• Hej maja87!

Om du tidigare har haft en annan ZTE mokkula installerad kan det vara problemet. I såfall hjälper det att först ta bort tidigare anslutningsprogram och drivrutiner (t.ex. DNA Mokkula MF60, DNA Mokkula MF80, ZTE Liikkuva laajakaista).

När du tagit bort det gamla programmet, starta om datorn och försök sedan göra installationen på nytt. Du kan även testa att koppla in mokkulan i en annan USB-port.