Reissudata

Hej!
Jag är i Schweiz och behöver reissudata. Jag fick SMS angående det och jag har svarat men jag har inte fått något vastausviesti. Jag ska ha paketet som kostar 19,90€.
Alice Nyfelt

Kommentarer

  • Hej Alice!

    Du borde nog kunna beställa Reissudata i Schweiz genom att sända meddelandet REISSU till nummer 15510 och priset är 19,90€/ paket som du nämnde: https://www.dna.fi/reissudata . Om du ännu inte har fått svarsmeddelandet, vänligen testa att starta om din telefon så att den börjar söka nätverk på nytt igen, och gör vid behov via telefonens mobildata -inställningar manuell sökning av nätverk och välj någon av våra samarbetsoperatörer: Salt, Swisscom eller Sunrise https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku .

    Ifall det därefter ej börjar fungera, vänligen ring vår DNA Feljour 0800 300 500 eller om du inte kan ringa, kontakta DNA chatten (enbart på finska): https://www.dna.fi/yhteystiedot , så att ditt abonnemang kan kontrolleras. Detta är ett publikt online forum, så vi kan inte här begära kunduppgifter för att kontrollera specifika abonnemang.

    DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.