Ringa samtal från Finland till Sverige

Hejsan hur är det med samtal från Finland till utlandet ex Sverige till vanliga mobiltelefoner, ingår det i paketets samtalstid?

Kommentarer

• Hej Philip!

Ett samtal från Finland till utlandet är ett internationellt samtal och debiteras alltid separat. I paketet ingår endast normalprissatta samtal inom Finland, eller samtal inom EU/EES när du själv befinner dig (roamar) i ett annat EU/EES-land.

Samtal till Sverige är 0,234€/min, SMS 0,0744/st och MMS 0,40e/st.

Du ser priserna för utlandssamtal här: https://www.dna.fi/web/yksityisille/ulkomaan-hintahaku
    (välj "Suomi" för "Maa jossa käytän puhelinta" och "Ruotsi" (=Sverige) för "Maa johon soitan".