saldo

Hur får man veta saldot? (Data Prepaid & mokkula)

Kommentarer

• Hej Lars!

Saldot för DNA Dataprepaid kan kontrolleras på m.prepaid.dna.fi (i surfplatta eller telefon) eller genom att skicka textmeddelandet SALDO till nummer 14000 från abonnemanget.

• Från stationär dator med mokkula. Hur gör man då?

• Då kan du skicka SALDO-textmeddelandet via datorn.

Om du har en sån mokkula att du installerat ett program då du först tog den i bruk (DNA Netti), och som du ansluter med, kan du skicka meddelandet med hjälp av det, under "Viestit" längst ner.

Om du har en WLAN-mokkula, ska det gå att göra på administrationssidan på http://192.168.1.1 (användarnamn och lösenord är admin, om du inte ändrat det).