Samtalspriser

Hej,

Jag var i Helsingfors och ringde Taxi Helsingfors från mitt svenska abonnemang (Tele2) på DNAs nät. När jag får fakturan så har varje samtal till taxi +358 1000700 kostat mig över 100sek. Tele2 säger att ni tar den taxan då det är ett specialnummer. Stämmer det?
Robert Stevemar Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Robert,
    om du använder dig av ditt svenska Tele2 abonnemang så borde du fråga Tele 2 vad dom har för priser för utrikessamtal. Tjänsteleverantörerna väljer själva sin prissättning. Priset för det numret du uppgav finns till påsende här http://www.vievie.fi/. Överlag är det dyrare att ringa till servicenummer och tjänstenummer.