Självbetjäning

Tycks inte kunna logga in på självbetjäningen med de uppgifter jag har fått.

Kommentarer

• Hej Peter!

Är du säker att du försöker logga in på rätt självbetjäning?

Det finns nämligen två, ett för TV/Bredband/Onni/Joustava abonnemang och ett för DNA Äly/Rajaton/Veppi abonnemang.

Testa använda den här länken och välj den rätta självbetjäningstjänsten

https://www.dna.fi/minun-palveluni

Ifall du vill kan du också nolla lösenordet genom att trycka på "Unohtuiko salasana" eller "Oletko uusi käyttäjä tai hukkuiko salasana" beroende på vilken abonnemangs typ du har.

Mvh,

• OK, har skickat efter nytt. Hoppas det funkar med det.

• Det gick bra. Tack för hjälpen!

• En fråga till. Jag har en Huawei surfplatta som ingår i mitt DNA-abonnemang på vilken jag har försökt skapa ett konto för min elisanet.fi e-postadress utan att lyckas. "Kan inte hitta servern" blir meddelandet. Jag undrar vad det kan bero på. Jag skapade utan problem ett konto för min gmail-adress.

• Det beror troligtvis på någon inställning på tabletten och Elisas email inställningar som inte stämmer.

Tyvärr så vet vi inte vad dom har för inställningar osv så ja rekommenderar att du kontaktar dom och frågar vad som behöver konfigureras.