Skrivfel på https://tuki.dna.fi/org/dna-se/ ; "Ala" i stället för "Alla"

Ni har ett skrivfel på https://tuki.dna.fi/org/dna-se/ ; "Ala" i stället för "Alla", se bild nedan.

Jag raporterade felet för länge sen (2017-06-25) i buggraporten https://tuki.dna.fi/org/dna-se/d/var-ar-den-svensksprakiga-versionen-pa-dnafi-sidor/ men problemet kvarstår än - ett halvt år senare. Svagt, svagare, DNA.