SMS

Varför kan jag inte logga in och skicka sms från min profil socklo001

Jag har använt tjänsten sen 2010 och nu finns inte ens inloggning till min oma dna !!!

Mycket dålig service när ni förändrar en fungerande tjänst till ngt som inte fungerar!

Kommentarer

• Hej Patrik!

Du har väl noterat att Minun palveluni numera är indelad i två delar? För äldre typer av abonnemang (Joustava, Onni...) hittas tjänsten på https://minunpalveluni.dna.fi, och för de nya produktfamiljerna (Äly, Rajaton, Veppi) på https://palvelu.dna.fi. Om du nyligen uppdaterat ditt abonnemang bör du alltså använda den senare tjänsten. Inloggningsuppgifterna har då skickats per e-post till dig, och det går också att logga in med nätbankskoder.

Om detta inte löser problemet, vänligen ta kontakt direkt till kundtjänsten på 044 144 044 eller mobiiliasiakaspalvelu(at)dna.fi, så vi kan ta upp dina personuppgifter och kontrollera saken.