Söndrig telefon

Hej!

Jag köpte min Iphone 11 hos er 1 år sedan och har betalat faktura varje månad. Jag har en 2 års plan för betalning, men några dagar sedan fick min telefon tyvärr skada och nu är skärmen söndrig.
Min fråga är vad jag kan göra åt det eller om det blir bara att fortsätta betala fakturan och fixa min telefon skillt från DNA tjänster?

Tack!
Sofi

Kommentarer

  • Hej Sofi!

    Tråkigt att höra att din telefon gått sönder. Telefonen bör betalas i sin helhet oavsett om man har den på 1,2 eller 3 års delbetalning. Den faktureras månatligen i fortsättningen på samma vis som tidigare tillsammans med övriga tjänster, men om du önskar att telefonen ska vara på skild faktura i fortsättningen kan du begära denna ändring via kundtjänsten. Det är också möjligt att beställa en slutfaktura för telefonen.

    Ifall du tog SquareTrade apparatförsäkring när du köpte telefonen så kan du nu använda dig av den försäkringen. Den vanliga telefongarantin täcker tyvärr ej spräckta skärmar, men har man inte SquareTrade försäkring kan man alternativt kontrollera ifall egen hemförsäkring täcker reparation av glaset, eller så gör man reparationen på egen bekostnad.
    DNA Linda kundrådgivare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.