Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Statisk IP-adress

Hej!

Är det möjligt att få en statisk, eller iallafall en extern IP-adress när man har ett 4G Super-abbonemang? Jag behöver komma åt en hemdator via SSH när jag är på resande fot, och då fungerar det inte med en CGN-IP, som jag får idag.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.